Kaito

Yokoh

Sango

Kaito (Ayakira go Kaito) is geboren op 18-06-2010 in Nieuw-Bergen bij kennel Ayakira van Wim en Julia Kusters de Cock. Kaito komt uit een nestje van 2, hij heeft nog een zusje (Ayakira go Kiyomi Kasumi) Kaito is een rood-sesam reu met een schofthoogte van 40 cm Met Kaito hebben we puppycursus, sociale gezinshond en ringtraining gevolgd. Het karaker van Kaito is rustig, eigenwijs, respectvol naar andere honden, speels, lief en soms zeer aanhankelijk maar meestal op zich zelf. Verder is Kaito dol op balletjes, kauwbotten, wandelen en spelen met Yokoh. Kaito is regelmatig te vinden op hondenshows in binnen en buitenland.

lees meer

Yokoh (Porskærlunds Yokoh) is geboren op 21-09-2012 in het plaatsje Brædstrup in Denemarken bij kennel Porskærlund van Karen en Jørgen Høst Poulsen. Yokoh komt uit een nest van 4 puppies, waarvan 3 teefjes en 1 reutje Op dit moment volgen we met haar puppycursus en ringtraining Yokoh is een mooi rood teefje. Ze heeft een vrolijk en speels karakter en is voor alles in. Maar ook kan ze erg ondeugend zijn. Ze speelt graag met balletjes en ander speelgoed. Ook speelt ze erg graag met haar nieuwe maatje Kaito. Yokoh is ook een erg aanhankelijk en knuffelig teefje. We zijn zeer benieuwd hoe deze mooie meid zich gaat ontwikkelen

lees meer

Sango is geboren op 10-08-2015 bij ons in Uden. Ze is de dochter van onze Kaito en Yokoh ,deze mooie rode dame komt uit ons eerste nestje die we zelf hebben gefokt ,samen met haar broertje Aka Arai Migufuu Go Shansoumei komt ze uit een nestje van twee. Sango is een lekker wilde en pittige dame die Kaito en Yokoh goed bezig houd . Ze is al een zeer goede jager en is nergens bang voor . Haar karakter is heel open en vrij wat we erg fijn vinden. We zijn erg nieuwsgierig hoe ze zich gaat ontwikkelen en wat ze ons nog allemaal gaat brengen.
lees meer