Volg ons nu ook op Facebook.
Bekijk de volledige stamboom van Kaito.
Voor meer foto's bezoek onze Galerij.
Neem contact met ons op via het contact formulier.

Nieuws

Groningen 28 Februari 2015.

Met maar liefst 30 ingeschreven Shiba's kwam Kaito uit in de kampioensklasse Keurmeester was Mevr. A Whitmarsh uit Zweden Hij wist deze knap te winnen en moest verder voor beste reu . Ook die wist hij te winnen en werd hiermee BENELUX WINNER NL 2015 Hij sleepte hiermee zijn negende titel binnen. Ook bracht ik Yokoh uit ,ze deed het er erg goed maar werd jammergenoeg vierde in Openklasse.Vejen 15 Juni 2013.

CAC-CACIB DogShow Vejen te Denemarken Kaito kwam uit in de Kampioensklasse,ditmaal was de keurmeester DHR.Kresten Scheel uit Denemarken. Ondanks de grote concurrentie en onze Kaito die niet helemaal in vacht zat ,sleepte Kaito Zijn CAC binnen en het reserve IB . Een super prestatie dat Kaito uit zoveel mooie Shiba's toch het CAC wist te winnen. Nou heeft Kaito zijn 6e titel binnen en is vanaf nu ook DEENS KAMPIOEN.Ook hadden we onze Porskærlunds Yokoh ingeschreven in de Puppyklasse. Ze deed het supergoed samen met Bianca en wist de Puppyklasse te winnen bij de Shiba's met een mooie VEELBELOVEND. Een hele mooie prestatie op zo'n grote hondenshow.Wieze 19 Mei 2013.

Hondeshow Wieze te Belgie Kaito kwam uit in de Kampioensklasse. Ditmaal was de keurmeester de Heer Manuel Borges uit Portugal. Ondanks dat Kaito uit vacht was zette hij een uitstekende prestatie neer om beste reu te worden met een Uitmuntend. Hij behaalde in Wieze het vierde CAC punt in Belgie. Naar vandaag mag hij zich BELGISCH KAMPIOEN noemen. En ook mag hij zich nu MULTIKAMPIOEN AYAKIRA GO KAITO noemen. In totaal heeft Kaito nu vijf mooie titels achter zijn naam staan. Een prestatie om trots op te zijn.

Hardenberg 27 Maart 2013.

Clubmatch te Hardenberg. Van de ingeschreven honden werd onze Kaito knap beste van de rasgroep. Keurmeester was deze keer Mevr. E.Weijenborg-Weggemans. Ook werd Kaito van de 300 inschreven 7de Best in Show.Almelo 27 Maart 2013.

De puppies van onze Kaito en Ichigo van Noesse Burgwal Vandaag zijn de puppies 2 en halve week oud . Het zijn al flinke beertjes geworden. We hopen dat ze uitgroeien tot supermooie Shiba's .


Uden 12 Maart 2013.

Op 6-2-2013 heeft er een dekking plaats gevonden tussen onze Ayakira go Kaito en Kuronja Ichigo.
Ichigo is een mooi black and tan teefje van Noesse Burgwal van Kennel Shizen no Tamashii. Gisteren op 11-3-2013 heeft de dierenarts bevestigd dat Ichigo pups verwacht van deze mooie combinatie. We zijn heel erg trots dat onze Kaito zijn eerste nakomelingen gaat krijgen.


Eindhoven 2 Januari 2013.

36ste Internationale kampioenschapstentoonstelling te Eindhoven .Met in totaal van 24 ingeschreven Shiba's,, kwam Kaito uit in de kampioensklasse. Deze klasse wist Kaito knap te winnen. Ook werd Kaito verkozen tot beste reu. Daarna ging hij door voor Best of Breed. Dit wist Kaito ook knap te winnen en werd dus "Best of Breed" Het is weer een super mooie prestatie van Kaito.Zaltbommel 1 December 2012.

Kampioens Clubmatch Nippon Inu. Met in totaal van 37 ingeschreven Shiba's kwam Kaito uit in de Kampioensklasse. Ditmaal was de keurmeester Dhr.W.Peper uit Duitsland. In de Kampioensklasse werd Kaito als eerste geplaatst. Daarna werd Kaito ook nog beste reu en ook nog B.O.B wat inhield dat hij naar de erering mocht voor Best in Show . Naar veel rondjes te hebben gelopen werd uiteindelijk Kaito Best in Show en wist knap de American Akita en de Kishu achter zich te laten. Kaito heeft door dit mooie resultaat er weer een titel bij, en mag zich net als zijn moeder Clubwinner noemen. Een super mooi resultaat Clubwinner 2012 een prestatie om trots op te zijn.Uden 17 November 2012.

Op 17-11-2012 hebben we onze nieuwe aanwinst opgehaald in Denemarken bij Kennel Porskaerlund van Karen en Jorgen. Het is een mooi rood teefje met de naam Porskaerlunds Yokoh. Yokoh heeft als betekenis "Kind van de Oceaan". Ze is geboren op 21-09-2012 in het plaatsje Braedstrup te Denemarken.Venray 28 Oktober 2012.

Clubmatch te Venray. Vanuit de openklasse wist Kaito eerst te winnen van de aanwezige Shiba's. Keurmeester was Mevr.E.Weijenborg-Weggemans,daarna wist hij ook nog Rasgroep 5 te winnen. En uiteindelijk werd Kaito ook nog 2e Best in Show. Het was een zeer geslaagde dag .Utrecht 21 Oktober.

Hondenshow te Utrecht. Met in totaal van 9 ingeschreven Shiba's kwam Kaito uit in de openklasse. Hij werd voorgebracht door Wim kusters en wist knap de openklasse te winnen met een 1U. De keurmeester was Mevr. B.Banbury uit Engeland.
Daarnaast werd Kaito ook nog beste reu. Ook werd hij beste van ras,en of dat niet genoeg was werd Kaito ook nog
NEDERLANDSKAMPIOEN. Het was een superdag voor ons.
's Hertogenbosch 14 Oktober 2012.

Clubmatch 's Hertogenbosch. Kaito werd vanuit de openklasse beste van Rasgroep 5. Keurmeester was ditmaal Mevr. W.M. Van Deijl uit Belgie. Daarnaast werd Kaito ook nog 3e Best in Show.Luik 22 Juli 2012
.

Golden Dog Trophy te Luik. Met in totaal 11 ingeschreven Shiba's kwam Kaito uit in de openklassen. Hij werd voorgebracht door Wim Kusters. De keurmeester was de heer Deschuymere uit Belgie. Kaito wist knap de openklasse te winnen en werd ook nog de beste reu. Tevens werd Kaito ook nog de beste van het ras.Uden 23 Juni 2012.

Outdoor Uden. Kaito kwam voor het eerst uit in de openklasse,met in totaal 15 ingeschreven Shiba's wist Kaito de openklasse te winnen met een 1U. Keurmeester was Mevr.R.Kadike,daarna werd Kaito ook nog tot beste reu gekozen. En vervolgens werd hij nog Beste van het Ras.Almelo 17 Juni 2012.

Clubmatch te Almelo Kaito kwam voor de laatste keer uit in de tussenklasse. Hij wist knap de aanwezige Shiba's achter zich te laten en werd ook nog beste van rasgroep 5Landgraaf 13 mei 2012.

Clubmatch te Landgraaf. Kaito kwam deze keer uit in de tussenklasse. Hij wist knap de aanwezige Shiba's achter zich te laten en werd daarnaast ook nog beste van rasgroep 5. In de erering werd hij beloond met een mooie 4de plaats Best In Show.Antwerpen 14 april 2012.

De 46ste Internationale Rashondententoonstelling te Antwerpen. Met in totaal 13 ingeschreven Shiba's kwam Kaito uit in de tussenklasse hij werd voorgebracht door Wim kusters. De keurmeester was dit keer Dhr. H van den Bergh uit Nederland. In de tussenklasse behaalde Kaito een hele mooie 1U waarna hij ook beste reu werd. En vervolgens werd hij ook nog beste van het ras.Genk 12 februari 2012.

De 14de Ambiorixtrofee te Genk. Met in totaal 10 ingeschreven Shiba's kwam Ayakira Go Kaito uit in de tussenklasse. Hij werd voorgebracht door Wim Kusters. De keurmeester was Mevr. van Brempt uit Belgie. In de tussenklasse behaalde Kaito een mooie 1U. Daarna wist hij de Shiba's van de open klasse en de kampioensklasse ook te verslaan en werd B.O.B.Wijchen 12 december 2011

Internationale hondenshow Wijchen. Met in totaal 11 ingeschreven Shiba's kwam Ayakira Go Kaito uit in de jeugdklasse. De keurmeester was Mevr. G. Schaufeli. Kaito behaalde dit keer een mooie 1U en kreeg het jeugd CAC.Amsterdam 26 November 2011

Amsterdam Winner Show. Dit keer kwam Ayakira Go Kaito uit in de jeugdklasse. Met in totaal 29 ingeschreven Shiba's was dit keer de keurmeester Dhr. D. Smith uit Engeland. Kaito werd voorgebracht door Wim Kusters en behaalde een mooie 1U in de jeugdklasse en werd hiermee jeugdwinner 2011. Ook behaalde hij met zijn mooie 1ste plaats ook nog zijn jeugdkampioenschap. Bovendien kreeg Kaito ook nog zijn kwalificatie voor de Crufts.Venray 30 oktober 2011

Clubmatch Venray. Ditmaal kwam Kaito uit in de jeugdklasse op de clubmatch in Venray. Hij wist de aanwezige Shiba's achter zich te laten en werd daarnaast ook nog de beste van rasgroep. In de erering werd hij beloond met een mooie 4de plaats "Best in Show".Maastricht 25 september 2011

Internationale hondententoonstelling Maastricht. Dit keer was de keurmeeste Dhr. v/d Weijer. Ayakira Go Kaito kwam uit in de jeugdklasse. Hij behaalde bij de reuen een mooie 1U en kreeg zijn 2de jeugd CAC. Tevens kreeg hij ook nog het reserve CAC.Rotterdam 27 augustus 2011

Internationale hondententoonstelling Rotterdam. Met 26 ingeschreven Shiba's kwam Ayakira Go Kaito uit in de jeugdklasse. Keurmeester was dit keer Dhr. Oates uit Ierland. Ayakira Go Kaito werd 1U uit de jeugd klasse en behaalde zijn eerste jeugd CAC. Ook werd Kaito beste reu waardoor hij ook nog het volle CAC wist binnen te halen.Eindhoven 5 februari 2011

Internationele hondententoonstelling Eindhoven. Kaito kwam dit keer uit in de puppyklasse. De keurmeester was dit keer Dhr. Pedersen uit Noorwegen. Kaito werd voorgebracht door Bianca en behaalde op hun eerste internationale hondententoonstelling een mooie 2VB.

Zaltbommel 13 november 2010

Kampioensclubmatch NVAI 2010 Met in totaal 59 ingeschreven Shiba's kwam Ayakira Go Kaito voor de eerste keer uit op een hondenshow. Keurmeester was Dhr. J. Coppens. Kaito kwam uit in de babyklasse en werd 1VB bij de reuen. Ook wist hij te winnen van het teefje die ook in de babyklasse uitkwam van de Shiba's. Daarna mocht Kaito uitkomen in de erering. Dit keer was de keurmeester Mevr. Gielisse. In de erering wist hij de keurmeester voor zich te winnen en werd "Best baby in Show".